Agenda & evenementen

Nieuws

Overlijdensbericht Paul Verhagen

Gisteren hebben wij gehoord dat Paul Verhagen gisteravond bij een ongeluk is overleden. Onze eerste gedachten gaan natuurlijk naar zijn familie en vrienden. Wij wensen zijn familie en vrienden dan ook heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Paul was zes jaar flink bij de vereniging betrokken. In zijn tweede jaar vond hij zijn geliefde plek achter de bar, waar hij met veel plezier een jaar lang met SK-Piet Hein getapt heeft. Als actief Demoslid is hij in Snelvoer komen wonen. Met zijn huisgenoten zat hij vaak aan de bar en binnen Snelvoer zelf organiseerde hij veel activiteiten. We herinneren Paul als een actief barhanger, luidruchtig brasser en vooral iemand die genoot van zijn studententijd en in het speciaal de cantussen.

De vereniging is in rouw, tot en met de dag van het afscheid. Alle activiteiten zijn om die reden afgelast, en ook de bar zal tijdens de rouw gesloten zijn, buiten de momenten dat de vereniging open is om Paul te gedenken. Bij Demos wordt er een plek ingericht om Paul te herinneren, en om samen te komen om het verdriet te verwerken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid iets achter te laten in het condoleanceregister. De Keizer is hiervoor vandaag de hele dag geopend. Ook komende week is de sociëteit elke dag van 10.00-21.00 geopend. Dit weekend is het ook mogelijk om langs te komen, maar is er niet altijd iemand aanwezig. Neem hiervoor eerst contact op met het Dagelijks Bestuur.

Namens het Algemeen Bestuur,

Lotte van Hezewijk

Geplaatst op 04-06-2016

Wij gaan verhuizen

De Eindhovense Studentenvereniging Demos verhuist begin 2016 naar de binnenstad. Vandaag heeft Demos het pand ‘De Keizer’ aan de Keizersgracht gekocht. Deze week wordt direct begonnen met het verbouwen van het kantoorpand tot een studentensociëteit. Leden van de vereniging zullen donderdag beginnen met het strippen van het pand. De intrek in de nieuwe sociëteit wordt luister bijgezet met bijpassende openingsweken. De verwachting is dat dit in het voorjaar van 2016 plaatsvindt. Zie www.demos.nl/algemeen/huisvesting voor meer informatie

Geplaatst op 28-07-2015

Na Examen Dagen 2014

De drie studentengezelligheidsverenigingen in Eindhoven organiseren elk jaar drie dagen eindexamenfeest voor alle nieuwe studenten van Eindhoven. Dit zijn de Na Examen Dagen (NED)! Op 3, 4, 5 en 6 Juni, dus na je examens, en nog voor de uitslag, zorgen wij voor een geweldig feest. In die drie dagen leer je Eindhoven als studentenstad kennen. Zo maak je kennis met het studentencentrum de Bunker, stratumseind en natuurlijk met de studenten zelf. Slapen en eten doe je zelfs op de studentenhuizen! Kijk voor meer informatie op www.naexamendagen.nl!

Geplaatst op 21-05-2014

 • 22

  MEI
 • ALV
 • 29

  MEI
 • NED-kids ophalen op station
 • 29

  MEI
 • NED Stadsactiviteit
 • 29

  MEI
 • NED Kroegentocht
 • 29

  MEI
 • NED E.S.C Feest


Onze SponsorsLogin voor leden